Horoskopi

Horoskopi

 • "Shmangni debatet!" Ja ditët ku duhet të jeni të vëmendshëm në... Horoskopi javor nga Jorgo Pulla

  Javë e vështirë dhe me dilema, kujdes në dashuri! / Horoskopi javor 9-15 tetor nga Jorgo Pulla

  'Javë me ulje-ngritje! Reflektoni ku keni gabuar' / Horoskopi javor 2-8 tetor nga astrologu Jorgo Pulla

  Kujdes, mbajini mend këto data! 2 eklipse do ndikojnë në… Horoskopi i muajit Tetor nga Jorgo Pulla

  Vëmendje, mund dhe punë! Kujdes në bisedime ditën e …/ Horoskopi javor 25 shtator–1 tetor nga Jorgo Pulla

  Një javë me pak vështirësi, kujdes shenjat e ... Horoskopi javor 18-24 shtator nga Jorgo Pulla

  'Ndikime të forta planetare! Kujdes ditën e...' Horoskopi javor 11-17 shtator nga Jorgo Pulla

  ‘Muaji i ndryshimeve të mëdha! Surpriza në…’ Parashikimi i Shtatorit nga astrologu Jorgo Pulla

  Një muaj sa pozitiv, po aq 'i rrezikshëm' / Parashikimi për muajin Gusht nga astrologu Jorgo Pulla

  Një javë aq sa delikate, aq dhe perfekte! Horoskopi javor 17-23 korrik nga astrologu Jorgo Pulla

  Vëmendje ‘kapni’ momentin...javë rrezatuese / Horoskopi 10-16 korrik nga astrologu Jorgo Pulla

  Parashikimi i horoskopit për muajin Korrik nga astrologu Jorgo Pulla

  ‘Javë me ndikime pozitive! Vëmendje shenja e…’ Horoskopi javor 26 qershor-2 korrik nga Jorgo Pulla

  ‘Një javë me pengesa, kujdes në ….’ Parashikimi javor i horoskopit nga astrologu Jorgo Pulla, 19-25 qershor

  'Kapni momentin, javë favorite në... " Parashikimi javor i horoskopit 12-18 qershor nga astrologu Jorgo Pulla

  Parashikimi javor i horoskopit nga astrologu Jorgo Pulla / Javë vendimtare në mbylljen e problemeve

  ‘Një muaj i begatë, plot surpriza’, Parashikimi i horoskopit për muajin Qershor nga astrologu Jorgo Pulla

  Kujdes në fushën sentimentale! Një javë me ndikime të forta planetare sipas astrologut Jorgo Pulla

  ‘Kujdes, mos bëni zgjedhje të nxituara’, Parashikimi javor i horoskopit nga data 8-14 Maj nga Jorgo Pulla

  Kujdes, kujdes, kujdes! Një javë me ndikime të forta planetare sipas astrologut Jorgo Pulla

  ‘Muaj me ndikime të forta planetare’, Parashikimi i horoskopit për muajin Maj nga Jorgo Pulla

  ‘Javë vendimtare, tregohuni vigjilent’ Parashikimi javor i horoskopit nga Astrologu Jorgo Pulla

  Java më e mirë e vitit, 10-16 Prill / Astrologu Jorgo Pulla: Ja ndikimi planetar për secilën shenjë

  'Fati në dorën tuaj' javë motivuese me surpriza. Befason Jorgo Pulla: Një erë e re fryn pas datës...

  "Nuk ka vend për gabime" një javë plot surpriza sipas astrologut Jorgo Pulla /Horoskopi javor 27 Mars-2 Prill

  "Kujdes timonin dhe paratë në dorë" Parashikimi javor i horoskopit sipas astrologut Jorgo Pulla

  'Javë e rëndësishme, ruani qetësinë,mos debatoni'. Parashikimi javor nga astrologu Jorgo Pulla

  “Javë me surpriza të mëdha”, parashikimi i yjeve sipas astrologut Jorgo Pulla për javën 6-12 Mars

  "Muaj dinamik, me shumë zhvillime" Parashikimi i muajit Mars nga astrologu Jorgo Pulla

  Parashikimi i horoskopit javor nga astrologu Jorgo Pulla

  Parashikimi i horoskopit javor nga astrologu Jorgo Pulla

  Parashikimi i horoskopit javor nga astrologu Jorgo Pulla

  Parashikimi i horoskopit javor nga astrologu Jorgo Pulla

  Parashikimi i horoskopit javor për datën 16 deri në 22 janar nga astrologu Jorgo Pulla

  Viti 2023, parashikimi i yjeve sipas astrologut Jorgo Pulla

  Viti 2023, shikoni ashendetët për secilën shenjë sipas hartës astrologjike nga Jorgo Pulla

  Parashikimi i horoskopit javor për datën 19 deri në 25 dhjetor nga astrologu Jorgo Pulla

  Parashikimi i horoskopit javor për datën 12 deri në 18 dhjetor nga astrologu Jorgo Pulla

  Parashikimi i horoskopit për muajin DHJETOR nga astrologu Jorgo Pulla

  Parashikimi i horoskopit javor për datën 28 nëntor deri në 4 dhjetor nga astrologu Jorgo Pulla