Horoskopi

Yjet ju kanë nxitur të ndryshoni rrugën... horoskopi për sot

Të premten yjet ju kanë nxitur të ndryshoni rrugën dhe të filloni gjithçka nga e para. Në fund të fundit, nuk keni pasur mundësi të zgjidhnit... Nga data 15 maj do të keni Merkurin në shenjën tuaj dhe kjo sigurisht që do të përfaqësojë një mundësi për ju për të zgjidhur disa probleme të mëdha

10 Maj, 07:08

Horoskopi

 • Kujdes, këto shenja kanë grindje dhe debate në.../Horoskopi javor 15-21 korrik nga Jorgo Pulla

  Muaj bombastik! Vëmendje dhe kujdes shenja e.../ Horoskopi i Korrikut nga Jorgo Pulla

  Javë favorizuese! Por kujdes këto shenja në… /Horoskopi javor 24-30 qershor nga Jorgo Pulla

  Vëmendje në punë! Kujdes nga grindjet dashurore shenja e... Horoskopi javor 17-23 qershor nga Jorgo Pulla

  Javë trazirash, kujdes manipulimet! Jorgo Pulla paralajmëron... / Horoskopi javor 10-16 qershor

  Muaj i vrullshëm! Ndryshime, para dhe.../Ja si do të jetë Qershori astrologjik sipas Jorgo Pullës

  Javë pozitive, plot mundësi në.../ Parashikimi i horoskopit 27 maj -2 qershor nga Jorgo Pulla

  Javë plot surpriza, por kujdes në… / Horoskopi javor 20-26 maj nga astrologu Jorgo Pulla

  Javë ndryshimesh! Fat, shanc në… /Horoskopi javor 13-19 maj nga astrologu Jorgo Pulla

  Plot mundësi kjo javë! Ja ku duhet përqendruar fokusi sipas Jorgo Pullës / Horokopi 6-12 maj

  ‘Mbyllni çdo çështje këtë javë’ Jorgo Pulla paralajmëron shenjat… /Horoskopi javor 29 Prill – 5 Maj

  Ja çdo të ndodhë në Maj sipas astrologut Jorgo Pulla/ Ndiqni horoskopin mujor, kujdes në...

  Javë e mbarë, por dhe kujdes për këto shenja… / Horoskopi javor 22-28 prill nga Jorgo Pulla

  Javë dinamike! Horoskopi 8-14 prill nga astrologu Jorgo Pulla / Ndikimi i eklipsit diellor në...

  Prilli nis me surpriza / Mërkuri në retrogradë ndikon tek…/Horoskopi 1-7 prill nga Jorgo Pulla

  Befason Jorgo Pulla në parashikimin e muajit Prill 'Do vejë haka te i zoti' / Kujdes shenjat e...

  "Shmangni debatet!" Ja ditët ku duhet të jeni të vëmendshëm në... Horoskopi javor nga Jorgo Pulla

  Javë e vështirë dhe me dilema, kujdes në dashuri! / Horoskopi javor 9-15 tetor nga Jorgo Pulla

  'Javë me ulje-ngritje! Reflektoni ku keni gabuar' / Horoskopi javor 2-8 tetor nga astrologu Jorgo Pulla

  Kujdes, mbajini mend këto data! 2 eklipse do ndikojnë në… Horoskopi i muajit Tetor nga Jorgo Pulla

  Vëmendje, mund dhe punë! Kujdes në bisedime ditën e …/ Horoskopi javor 25 shtator–1 tetor nga Jorgo Pulla

  Një javë me pak vështirësi, kujdes shenjat e ... Horoskopi javor 18-24 shtator nga Jorgo Pulla

  'Ndikime të forta planetare! Kujdes ditën e...' Horoskopi javor 11-17 shtator nga Jorgo Pulla

  ‘Muaji i ndryshimeve të mëdha! Surpriza në…’ Parashikimi i Shtatorit nga astrologu Jorgo Pulla

  Një muaj sa pozitiv, po aq 'i rrezikshëm' / Parashikimi për muajin Gusht nga astrologu Jorgo Pulla

  Një javë aq sa delikate, aq dhe perfekte! Horoskopi javor 17-23 korrik nga astrologu Jorgo Pulla

  Vëmendje ‘kapni’ momentin...javë rrezatuese / Horoskopi 10-16 korrik nga astrologu Jorgo Pulla

  Parashikimi i horoskopit për muajin Korrik nga astrologu Jorgo Pulla

  ‘Javë me ndikime pozitive! Vëmendje shenja e…’ Horoskopi javor 26 qershor-2 korrik nga Jorgo Pulla

  ‘Një javë me pengesa, kujdes në ….’ Parashikimi javor i horoskopit nga astrologu Jorgo Pulla, 19-25 qershor

  'Kapni momentin, javë favorite në... " Parashikimi javor i horoskopit 12-18 qershor nga astrologu Jorgo Pulla

  Parashikimi javor i horoskopit nga astrologu Jorgo Pulla / Javë vendimtare në mbylljen e problemeve

  ‘Një muaj i begatë, plot surpriza’, Parashikimi i horoskopit për muajin Qershor nga astrologu Jorgo Pulla

  Kujdes në fushën sentimentale! Një javë me ndikime të forta planetare sipas astrologut Jorgo Pulla

  ‘Kujdes, mos bëni zgjedhje të nxituara’, Parashikimi javor i horoskopit nga data 8-14 Maj nga Jorgo Pulla

  Kujdes, kujdes, kujdes! Një javë me ndikime të forta planetare sipas astrologut Jorgo Pulla

  ‘Muaj me ndikime të forta planetare’, Parashikimi i horoskopit për muajin Maj nga Jorgo Pulla

  ‘Javë vendimtare, tregohuni vigjilent’ Parashikimi javor i horoskopit nga Astrologu Jorgo Pulla

  Java më e mirë e vitit, 10-16 Prill / Astrologu Jorgo Pulla: Ja ndikimi planetar për secilën shenjë

  'Fati në dorën tuaj' javë motivuese me surpriza. Befason Jorgo Pulla: Një erë e re fryn pas datës...