5 Pyetje nga Babaramo

Një emision ku prej 18 vjetësh përmes intervistave me personazhe të ndryshme analizohet aktualiteti në Shqipëri dhe rajon.
Emisioni drejtohet nga gazetari Ilir Babaramo.

Cdo te hene, ora 21:00

Emisione te tjera ne 5 Pyetje nga Babaramo