5 Pyetje nga Babaramo

Një emision ku prej 18 vjetësh përmes intervistave me personazhe të ndryshme analizohet aktualiteti në Shqipëri dhe rajon
Transmetohet cdo të hënë në orën 20:55
Emisioni drejtohet nga gazetari Ilir Babaramo

Arkiva