VERI JUG

Cikël reportazhesh që sjellin mesazhe nga jeta e përditëshme, nga puna e njerëzve të thjeshtë në qytete dhe fshatra të ndryshme. Promovimi I njerëzve që ushtrojnë zanate pune dhe janë artizanë tradicionalë.

Ndalesë edhe në mjaft vepra të trashëgimisë kulturore, me qëllim njohjen e brezave të rinj me historinë, traditat, kulturën e jetesës së të parëve tanë.

Në reportazhet e reralizuara me personazhë të veçantë, misioni I televizionit tonë është të shkojmë tek e vërteta dhe vetëm tek e vërteta. 

Çdo të diel, ora 13:30