Esencë

Një format televiziv që ka si qëllim të na kthejë pas në kohë, e të prekë thelbin e një historie. 

Nostalgjia për të shkuarën është gjithmonë prezente tek kushdo.

Shqipëria ka një të shkuar plot ngjarje për tu rrëfyer, ku secila ngjarje ka personazhet e saj. 

Pamje, arkiva personale, fotografi, dokumente të kohës si edhe rrëfimet në studio do të na rikthehejnë tek emocionet dhe nostalgjia ndër breza.

“Gjithkush ka një histori për të treguar dhe në fund të gjithë ne, jemi një histori” 

E premte dhe E diel, në orën 21:00

Emisione te tjera ne Esence