Të gatuajmë me Albanen!

Në kuzhinë për të ndarë me ju ide gatimi e receta nga më të shijshmet dhe më ekonomiket.  Të shtrojmë për familjen një drekë me aromë dhe shumë dashuri? Për këtë vijmë në ndihmë me shumë kënaqësi!

E hene - e premte, ora 09:00