“RREZE DIELLI”

Miqësisht ngrohtë e plot dritë vjen çdo ditë, për rreth dy orë, ju shoqërojmë me receta të shijshme, si dhe me miqtë e ditës që kanë histori për të treguar a këshilla për të ndarë. 
Kthim pas në kohë dhe zhytje mes kujtimesh në rubrikën nostalgji.
Një ftesë e përditshme nga “Rreze Dielli”, që nuk duhet humbur, për një nisje të ditës plot emocione dhe buzëqeshje.

E hene - e premte, ora 10:10

Emisione te tjera ne Rreze Diell