Studio Live

Një pasdite intensive informative, ku për tre orë do të ndiqni direkt lajmin e fundit, aktualitetin e thelluar të ditës për ngjarje, fakte dhe histori.

Informacione dhe zhvillime, intervista, analiza, biseda, këndvështrime, opinione dhe komente nga aktorë dhe faktorë të jetës politike, sociale, ekonomike, sferës rajonale e ndërkombëtare, të kulturës dhe të sportit. Të njohur dhe të panjohur që vijnë në logon e REPORT TV për realitetin dhe komunikimin e informacionit. 

E hënë e premte, në orën 17:00

Emisione te tjera ne Studio Live