CRIME STORY

Është një cikël dokumentarësh i përjavshëm, bazuar ekskluzivisht te kronika e zezë, që sjell historitë më domethënëse dhe më të bujshme që përfshijnë shqiptarët. 
Programi transmetohet në Report TV; premiera çdo të dielë, në orën 22:00

Çdo të diel, ora 22:00