Sot, live në Shqipëri!


Formati që sjell te ju në kohë reale, informacionet e minutës së fundit. Analiza, intervista dhe lidhje direkte nga çdo skaj i Shqipërisë. Në Report Tv, nga e hëna ne të premte nga ora 11.00-14.00

Arkiva