Pa Protokoll- Emision i përjavshëm mbi aktualitetin dhe politikën.


Çdo të premte në mbrëmje në orën 20:55 të ftuarit flasin Pa Protokoll. Intervista dhe debate me argumente pro dhe kundër, mbi zhvillimet e politikës dhe aktualitetit. 
Beteja politike, një betejë e drejtpërdrejtë në tryezën e debatit.  Askush nuk imponon, të gjithë flasin Pa Protokoll.
Një emision nga Anduela Ndreu.

Arkiva