Supë me kofshë pule, oriz dhe salcë domate nga zonja Albana

19 Prill, 11:46| Përditesimi: 19 Prill, 11:47

  • Share

Supë me pulë, oriz dhe salcë domate

Përbërësit:

  • 4 kofsha pule
  • 1 qepë mesatare
  • 2 domate
  • 1 lgj salcë e koncentruar
  • 3 lgj oriz
  • 1 lgj vaj ulliri
  • 2 lgj gjalpë
  • 1 lgj niseshte
  • Buljon mishi
  • Kripë, piper

Përgatitja:

Fillimisht kaurdisim kofshat e pulës me pak gjalpë dhe vaj dhe më pas kaurdisim qepën e grirë hollë në yndyrë duke i shtuar pak kripë për ta zbutur. Shtojmë domatet e prera në kubikë të vegjël dhe i lëmë të ziejnë derisa të tretet mirë qepa. Shtojmë buljon mishi ose perimesh dhe pasi vlon buljoni shtojmë. Rregullojmë shijen me kripë e piper dhe në fund shtojmë pak gjalpë të tretur me piper të kuq ose salcë domate të koncentruar.

MC/ReportTv.al
Komento
  • Sondazhi i ditës:

    A respektohen të drejtat e punëtorëve në Shqipëri?