TIRANE- I nisur si një biznes familjar në vitin 2005-s, me ide dhe qëllime të qarta, ata erdhën në Tiranë për të ngritur punishten e vajit të ullirit, Subashi. Edhe pse me sfida përball një tregu si ky në Shqipëri, ata tejkaluan çdo hallkë dhe sfidë dhe sot janë të fortë përballë konkurrentëve të tyre. Administratorja e Vaj Ulliri Subashi, Silvana Pinari Subashi na tregon të gjitha etapat që kanë ngritur këtë nismë, nismë e cila sot ka marrë tjetër formë dhe kuptim për të gjithë bashkëpunëtorët e tyre.
Silvana Subashi: Nga emigracioni
në Tiranë, ja si ngritëm biznesin
Drejt Punes/ I nisur si një biznes familjar në vitin 2005-s, me ide dhe qëllime të qarta, ata erdhën në Tiranë për të ngritur punishten e vajit të ullirit, Subashi. Edhe pse me sfida përball një tregu si ky në Shqipëri, ata tejkaluan çdo hallkë dhe sfidë dhe sot janë të fortë përballë konkurrentëve të tyre.
Redaksia