Sallatë festive

15 Dhjetor 2020, 10:47| Përditesimi: 15 Dhjetor 2020, 10:48

  • Share

Sallatë festive

Përbërësit:

Rukola

2-3 panxhar

Shegë

Djathë i bardhë

Mandarina

Ullinj

Arra

Kripë, piper, limon, vaj ulliri

Aceto balsamike

Përgatitja:

Vendosim rukolën anash pjatës duke lënë hapësirë në mes për salcën. Presim në feta panxharin e zier dhe e vendosim në disa kënde të pjatës. Mandarinat i presim horizontalisht që ti përngjasojnë luleve. Shtojmë në pjatë arrat, ullinjtë.

Ndërkohë përziejmë në një tas të vogël 3 lugë gjelle vaj ulliri, lëngu i gjysmë limoni, 1 lugë e gjysmë gjelle açeto dhe kripë e piper.

Shkërmoqim djathin e bardhë sipër sallatës dhe kokrrat e shegës.

D.M./ReportTv.al
Komento
  • Sondazhi i ditës:

    A jeni dakord që personat e së njëjtës gjini të martohen ligjërisht?