Reçel portokalli

2 Shkurt, 11:52| Përditesimi: 2 Shkurt, 15:15

  • Share

1 kg portokaj të qëruar

Lëkura e dy portokajve

1 kg sheqer

1 limon

Përgatitja

Pasi qërojmë portokajtë, I presim në copa dhe I pastrojmë nga fijet e mesit, shtojmë sheqerin dhe I vemë të yiejnë me flakë mesatare për gati një orë, derisa të jenë bërë recel. Prsim hollë lëkurat e portokajve dhe I shtojmë te receli 5 minutat e fundit, së bashku me lëngun e limonit.Të gjithë masën e hedhim në vazo të sterilizuara të cilat I mbyllim me kapakë dhe I kthejmë përmbys. Më pas, i ruajmë për t’i konsumuar në mënyrat që dëshirojmë, me petulla, gjalpë e recel, etj.

S.G/ReportTv.al
Komento
  • Sondazhi i ditës:

    A duhet prokurorëve të SPAK-ut t'u jepet e drejta e rikandidimit?