Petulla me mollë nga zonja Albana

25 Janar, 12:38| Përditesimi: 25 Janar, 12:39

  • Share

Petulla me mollë

Përbërësit:

  • 3 mollë
  • Lëng limoni
  • 1 vezë
  • 3-4 lgj sheqer
  • 1 lgj pluhur pjekës
  • 10 lgj miell 
  • 2 fk qumësht të ngrohtë
  • 1/2 fk gjalpë të shkrirë
  • Kanellë për servirje

Përgatitja:

Qërojmë mollët, i presim në rrethore dhe i spërkasim me lëng limoni. Bëjmë masën e qullit. I zhysim mollët në brumë dhe i skuqim me gjalpë. Në fund i spërkasim me kanellë.

MC/ReportTv.al
Komento
  • Sondazhi i ditës:

    A mund të zhvillojë Shqipëria turizmin elitar?