Omletë me kremviçe e miell misri

2 Shkurt, 12:28| Përditesimi: 2 Shkurt, 12:36

  • Share

Omletë me kremviçe e miell misri

Përbërësit

kremviçe

Miell misri

vezë

vaj ulliri, kripë

Përgatitja

Në një tas pëziejmë 3 lugë miell misri, shtojmë qumësht ose ujë, vaj ulliri një kokërr veyë dhe I përyiejmë mirë derisa të krijohet një masë qulli. Brenda kësaj mase shtojmë kremvice te cilat i presim ne feta dhe mundohemi ti përziejmë sa me mirë nga të gjitha anët. I lëmë të qendrojnë disa minuta dhe më pas, masën e skuqim në një tigan me vaj të parangrohur.

S.G/ReportTv.al
Komento
  • Sondazhi i ditës:

    A duhet prokurorëve të SPAK-ut t'u jepet e drejta e rikandidimit?