Foto ilustruese

8 shenjat që tregojnë se shoku juaj iu sheh më shumë sesa thjesht shoqe

3 Mars, 15:10| Përditesimi: 3 Mars, 15:17

  • Share

Njerëzit e të gjitha moshave dhe në të gjitha fazat e jetës papritmas mund ta gjejnë veten objekt të një dashurie të fshehtë. Prandaj ndodh që ndjenjat e dy miqve (një djali dhe një vajze) ta kalojnë kufirin përtej miqësisë.

Më poshtë janë të listuara 8 shenja që shoku juaj ju do më shumë se një shoqe:

1. Këmbët e tij janë përballë jush

Kur jeni duke qëndruar së bashku në një grup, kontrolloni këmbët e tij: a janë të drejtuara drejtpërdrejt nga ju? Sipas ekspertëve të gjuhës së trupit, kjo është një shenjë e qartë se ai është i interesuar për ju dhe i tërhequr drejt jush – edhe pse ai nuk do ta dijë se po e bën këtë.

2. Ai iu imiton

Nëse ai pasqyron gjestet tuaja, ka shumë mundësi që ai të jetë aq intensivisht i përqendruar tek ju (në një mënyrë të mirë) saqë ai as nuk e di se po imiton në mënyrë të pandërgjegjshme lëvizjet tuaja.

3. Ai po iu vështron

Shkoni në një dhomë të mbushur me njerëz dhe shikoni përreth: a po ju vështron dikush? Nëse një burrë më parë në kampin 'platonik' ka ngulur sytë nga ju, mund të jetë një shenjë se ata janë veçanërisht të interesuar edhe pse mund të mos e kuptojnë.

4. Ai është i përmbajtur

Në qoftë se shoku juaj mashkull është bërë çuditërisht i përmbajtur, i sikletshëm dhe ka një ndjenjë largësie dhe shkëputjeje që nuk ishte e dukshme më parë, kjo mund të jetë një shenjë se ai ka kaluar kufirin e miqësisë në mendjen e tij.

Të qenit jashtëzakonisht nervoz dhe i vetëdijshëm rreth jush mund të nënkuptojë se diçka po ndodh. Shmangia e kontaktit me sy mund të jetë një masë vetë-mbrojtëse kur ndjenjat bëhen dërrmuese; ai mund të jetë i tmerruar nga ekspozimi dhe potencialisht i refuzuar.

5. Ai kujton

Nëse ai fillon të kujtojë me dëshirë momente nga e kaluara, por me detaje befasuese, tregon se ai ju ka vënë re vërtet dhe se ai mendon shumë për ju dhe i ka mbajtur të gjalla ato kujtime gjatë viteve. Kjo është edhe më shumë një 'tregim' nëse kujtimet vijnë me ngacmime të përzemërta ('a ju kujtohet kur...?')

6. Ai skuqet

Të skuqesh në fytyrë në praninë tënde është një dhuratë klasike, që tregon siklet dhe ndjenja të forta – dhe ne nuk kemi asnjë kontroll mbi të.

7. Bashkëshortja e tij është dyshuese

Ndonjëherë bashkëshortja mund të marrë shenja tërheqëse përpara se burri të kuptojë se çfarë po mendon ose po bën, kështu që kini kujdes për një ndryshim në sjellje. Ajo mund të bëhet jomiqësore ose dyshuese ndaj jush, ose mund të bëhet e turpshme dhe e këndshme si një mënyrë për të qetësuar atë që ajo e percepton si një kërcënim për marrëdhënien e saj.

Për të, mund të jetë rasti i mbajtjes së miqve afër, por 'armiqve' më afër.

8. Kërkon falje

Nëse ai kërkon falje për të bërë ose thënë diçka që mund të ketë ndodhur në të kaluarën e largët (ndoshta tallje ose ngacmim) kjo mund të jetë një shenjë se ai ka filluar të mendojë për ju ndryshe.

Ne të gjithë piqemi me kalimin e kohës dhe ai mund të jetë duke ju parë në një dritë të re dhe duke reflektuar mbi veprimet e kaluara. Një falje tregon se ju keni rëndësi për të në një mënyrë të re dhe potencialisht të ndryshme.

B.V/ReportTv.al
Komento
  • Sondazhi i ditës:

    A besoni se SPAK do të bëjë drejtësi për 21 janarin?