"Kontrast" në Report TV kërkon të jetë më shumë se një emision.”Kontrast”është një mision për të dëshmuar skajet e të vërtetës. Në “Kontrast”me respekt, qetësi dhe shërbesë për të vërtetat relative dhe bashkëjetesën e më shumë se një të vërtete absolute. "Kontrast" si një hapësirë e vecantë në Report TV me gazetarët Denis Minga dhe Lorenc Vangjeli cdo të hënë dhe të premte ora 18:00-19:00

Emisione të tjera

Arkiva